I gränslandet mellan Halland och Småland, där sjöarna och de stora skogarna dominerar landskapet, ligger Yaberg Affären, väl gömd från vardagens stress.

Här kan du slappna av och ladda batterierna. Bara ta det lugnt med en glass på altanen eller kanske cykla eller vandra. Vi har en cykelled som går rakt förbi Yaberg Affären och många skogsvägar att upptäcka.  Fiska i sjön eller bada. Du hittar allt du behöver veta här på webbsidan.

Här kommer du direkt till rumsbokningen

Vi har investerat på vår gård för att utvecklas som besöksmål med stöd av EU.

Ditt rum väntar på dig

Efter en lång dag av resande och upptäckande – fullt med allehanda upplevelser – kan du vila ut i ett av våra tre dubbelrum.

I rummen finns sköna sängar och bekvämma fåtöljer, eller som i vårt största rum – en hel soffgrupp. Du har också tillgång till gästloungen, altanen och trädgården. Här läser du mer om rummen.

Du kanske vill ta en promenad innan du drar dig tillbaka. Två promenadvägar tar dig ner till Yabergsjön där du kan ta ett dopp om vädret tillåter. Du kan också lösa fiskekort och pröva fiskelyckan.

Boka ditt rum

Njut av lugnet i skogen eller fartvinden på cykelleden

De flesta som kommer hit till Yaberg sätter sig en stund på altanen och bara njuter av lugnet och fågelsången

Kanske tar du en skogspromenad ner till sjön eller njuter av det forsande vattnet vid den gamla kvarnen – nu ett kraftverk som producerar vår electricitet.
Kanske du redan har funderat på vad du vill göra när du är här. Kanske har du tagit med dig cykeln och är redo att njuta av färden längs en av våra cykelleder eller så föredrar du att upptäcka trakten på några av alla skogsvägarna.

Kanske är det fisket i en av våra många sjöar som lockar. Vi säljer fiskekort och rekommenderar platser att pröva lyckan på eller där det finns båtar att hyra om du vill ge dig ut på sjön.

Njuta & Uppleva