Vilket är ditt rum?

Boka ditt rum när du övernattar på Yaberg Affären. Det finns tre rum att välja på. Alla är utrustade med sköna sängar, bekväma sittgrupper och generösa garderober. Två av rummen har även ett skrivbord/dressingbord. I det största rummet finns utrymme för en extrabädd.

De tre rummen delar på två duschrum utanför rummen och två toaletter (en på nedervåningen och en på övervåningen). Det är ibland möjligt att boka ett av de mindre rummen och få egen tillgång till ett av duschrummen om man så önskar.

Eftersom de flesta av våra gäster söker en lugn och rofylld plats när de besöker oss, har vi satt en åldersgräns på 11 år.

Bra att veta: Trappan till övervåningen är lite brantare än vad de flesta är vana vid, men det finns ledstänger på båda sidor av trappan.

Allt är nytt och fräscht. Alla utrymmen är antingen helt nya (duschrummen) eller renoverade inför öppningen i juli 2018.

På nedre botten finns en lounge och matsal där frukost och middag serveras. Om du är intresserad av att äta här på kvällen kan vi erbjuda förbokade middagar.

Om ni kommer sent och inte har bokat middag, kan vi alltid göra en smörgås eller omelett.

Det går inte att laga sin egen mat eller ta med mat och sitta i rummet och äta.

Gå till bokningen

Videos av alla våra rum finns här (Youtube)