Femsjödagarna ProgramFemsjödagarna Program2Fensjödagarna Program3Femsjödagarna Program4
Föreviga Femsjödagarna 2019 på bild mellan 10.00 och 18.00 den 24/8 och hashtagga med #upptäckfemsjö2019 så är du med och tävlar.

Juryn består av Femsjödagarnas organisatörer.

Priserna delas ut under pausen på konserten i Yaberg som äger rum den 24/8 kl 18-20.

Vinsterna har donerats av lokala företag. Att välja mellan finns både ätbara, användbara, välluktande och priser som är vackra att se på.

Tävlingsvillkor

  1. Arrangören är Femsjödagarna (ett samarbete mellan Yaberg Affären, Bäckhästen Sågknorren, Femsjö Skola och Femsjö Hembygdsförening.
  2. Genom att ladda upp din bild och hashtagga den med #upptäckfemsjö2019 godkänner du ditt deltagande i tävlingen.
  3. När du deltar i tävlingen intygar du att du äger rättigheterna till din bild. När du har laddat upp och hashtaggat bilden med #upptäckfemsjö2019, intygar detta också att du har fått ett samtycke från övriga på bilden. Bilden kommer inte att användas av arrangörerna i marknadsföringssyfte, utan samtycke. Du kommer då att kontaktas efter tävlingen.
  4. Arrangörerna förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt opassande samt bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.
  5. Om tävlingen inte kan fortskrida som det är tänkt på grund av skäl som ligger bortom arrangörernas kontroll, förbehåller vi oss rättigheterna att avbryta, skjuta fram eller ställa in tävlingen.
  6. Arrangörerna har ingen anknytning till Instagram och är inte utvecklat, sponsrat eller administrerat av Instagram.